Data Center

Soldigit erbjuder också infrastrukturbaserade lösningar som en tjänst för din organisation. Dessa tjänster är kostnadseffektiva eftersom du bara behöver betala för servrarnas kapacitet, lagringsutnyttjande och nätverken enligt faktisk användning.

Vi gör hela hanteringen och underhållet åt dig, så du behöver inte äga servrarna för din infrastruktur. Du får använda den inställning som behövs för din infrastruktur utan att kasta för mycket pengar för onödiga eller okonsumerade tjänster.

Vi försöker hålla det enkelt – du betalar bara för det du använder! Vårt expertteam hjälper till att konfigurera den infrastrukturbaserade lösningen och hanterar hela installationen åt dig.

Vi erbjuder följande datacentertjänster

Server som tjänst eller hårdvara

Oavsett om du behöver hjälp på din befintliga server eller behöver installation och hantering av de nya servrarna, tillgodoser Soldigit alla dina krav. Vi erbjuder omfattande tjänster relaterade till din server så att du kan arbeta utan avbrott.

Lagring Som En Tjänst

Inte alla organisationer har expertis eller resurser för att hantera säker lagring av sina data. Soldigit erbjuder att hantera all din data med betydande säkerhetsåtgärder. Du kan låta våra experter hantera dina lagringsbehov med precision!

Backup som en tjänst

Tro det eller inte, varje organisation måste ha sin säkerhetskopia av data. Olyckliga händelser kan permanent leda till förlust av data, så du måste alltid vara beredd på det. Soldigit tar säkerhetskopior av dina data så att du förblir bekymmersfri. Prata med oss för att få veta mer i detalj!

Molnbaserad IT-Verksamhet

Tidigare krävde övervakning av nätverks- och serverprestanda ett lokalt nätverksoperationscenter. Men sedan tillkomsten av molnbearbetning är det möjligt att molnoptimerad varning och övervakning. Detta underlättar för utvecklare, IT- och säkerhetsteam att svara på prestandafrågor eller leverera nya produkter utan en närvaro på plats. Soldigit kan hjälpa till att definiera en effektiv molnstrategi som stöder framgången med DevOps-insatser.

Microsoft Azure

Vi erbjuder också tjänster relaterade till Microsoft Azure. Microsoft skapade en molntjänst för att bygga, testa, distribuera och hantera applikationer och tjänster via Microsoft-hanterade datacenter.

Utskrift Serverar

För alla typer av trycktjänster kan vi hjälpa dig. Vårt team kan hjälpa dig att ansluta skrivarna till dina kunder via ditt nätverk. Som vårt team på Soldigit att veta i detalj!

Filservrar

En filserver är en central server i ett datanätverk som tillhandahåller filsystem eller åtminstone delar av ett filsystem till anslutna klienter. Vi kan hjälpa dig med ditt Filesevars-krav. Den här tjänsten erbjuder användarna en central lagringsplats för filer på interna datamedier som är tillgängliga för alla auktoriserade kunder.

Windows 10 Och Office-Support

Soldigit-teamet kan också hjälpa dig med problem relaterade till Windows 10 och kontorsstöd också. Från installation till reparation och från uppgraderingar till underhåll kan vi göra allt för dig!

SSL-Certifikat, Domänadministration

Inte alla företag har expertis eller tid att hantera sin domän eller SSL-registrering. Låt våra experter på Soldigit hantera dina krav på SSL och domänadministration.

Datatrafik

Soldigit kan hjälpa kunden att beräkna behovet av datatrafik. Vårt team kan hjälpa dig att bestämma hur mycket som ska räcka för ditt krav. Vårt fokus är att ge de bästa och mest effektiva råd till våra kunder till ekonomisk kostnad.

Datorhastighet Eller Hårdvaruacceleration

Vi erbjuder även tjänster för hårdvaruacceleration. Om din dator eller bärbara dator fungerar med lägre hastighet kan vi hjälpa dig att förbättra hastigheten på ditt system. Kom i kontakt med ditt expertteam som snabbt kan hjälpa dig.

E-Poststöd & Microsoft 365

Om du står inför problem när du skickar eller tar emot e-post eller om du vill konfigurera dina e-postsystem kan våra experter hjälpa dig att göra detta snabbt. Vi är tillgängliga med snabb varsel och kan hjälpa dig med e-poststöd på kort tid.

Säkerhet eller Virusskydd

Om du behöver en heltäckande lösning för skydd mot skadlig kod eller virus kan vi ge dig samma sak. Vårt team av experter kan titta på dina befintliga system och ge råd om den bästa säkerhetsmekanismen för skydd mot nätfiske, trojan, virus eller skadlig kod.

Dataåterställning

Har du tappat bort dina data på grund av felaktig hårdvara eller programvara? Vi kan hjälpa dig att återställa data. Vårt team av experter kan hjälpa dig med en lämplig lösning för dataåterställning.