E-handel & affärssystem

Soldigit är en sådan tjänsteleverantör som kan ta hand om alla dina e-handelsbehov med minst krångel och de bästa alternativen. Vi erbjuder alla verktyg som du eventuellt skulle behöva för att driva en online-verksamhet. Våra enkla men kraftfulla e-handelslösningar låter användare från alla domäner dra nytta av tjänsterna för att driva en framgångsrik e-handelsbutik.

Här är de olika E-handelstjänster

Webbköp

Soldigit erbjuder en omfattande e-handelslösning som gör att du kan ta hand om dina webbköp. Varje e-handelsföretag trivs med onlinetransaktioner och för att säkerställa att det fungerar korrekt, skulle du behöva en lösning som tar hand om alla aspekter av marknadsföringen.
Oavsett om du vill automatisera dina finansiella rapporter och data eller vill göra en transaktion säkrare, kan Soldigit e-handelslösning ta hand om alla! Anpassningar enligt dina specifika krav är också möjliga. Fråga bara vårt säljteam om de attraktiva funktionerna i det erbjudna systemet.

Synkronisering med affärssystem

Inte bara Soldigits expertis inom e-handelslösningar utan det hjälper dig också att synkronisera dina befintliga affärssystem med våra lösningar. När du planerar att uppgradera dina e-handelsplattformar kan du använda expertlösningarna från vårt team, redo att hjälpa dig med enkel övergång och synkronisering.
Dessutom, om du vill integrera olika oberoende e-handelssystem och synkronisera allt arbete, kan team Soldigit hjälpa dig med det också!
Du kan prata med vårt säljteam för att få veta om dessa tjänster som kan formas enligt dina specifika affärsbehov.

Synkronisering med kassasystemet

Vi kan hjälpa dig med synkronisering med era befintliga kassasystem. Du kan enkelt uppgradera dina produkter direkt med E-handel plattform med hjälp av vårt team.
Prisändringar sker direkt från kassa till E-handelsplattform.

Migrering av olika plattformar

Jobbar ni idag med olika plattformar och ni behöver bygga en central plattform mellan all dessa E-plattformar. Det kan hjälpa med bygga en robust plattform som samlar alla partner på en.