IT-Infrastraktur & Nätverk

IT-INFRASTRUKTUR-DRIFT-NÄTVERK

På Soldigit erbjuder vi alla typer av nätverksproblem lösningar till vår kundbas. Vi erbjuder ett omfattande utbud av tjänster, från design till hårdvaruinstallationer i Sverige.
Dessutom, om du funderar på att använda expertnätverkstjänster för att hantera din verksamhet och övervakning till en fast månatlig kostnad, kan vi erbjuda samma till dig.
Soldigit-teamet är välutbildat för att säkerställa att dina nätverkssystem fungerar på optimala nivåer så att du upplever oavbruten mekanism. Vi anstränger oss också för att ge dig en flexibel, säker och snabb anslutning till dina önskade nätverk.

Nätverkstjänster som erbjuds av Soldigit

Nätverk (LAN)

Vi erbjuder dig nätverksalternativ som en tjänst och även som en produkt. På Soldigit kan vi konfigurera portar och Wi-Fi-åtkomstpunkter. Om du behöver tekniska experter för att ta hand om din nätverkshårdvara och programvara kan vi erbjuda dig samma sak. Vårt team kan ta hand om alla dina nätverksbehov, från installation till underhåll.

Trådlöst Nätverk (WLAN)

Soldigit erbjuder också WLAN med molnbaserad arkitektur för att leverera exceptionell mobilitet och prestanda genom centraliserad policybaserad administration, Plug-and-Play-tillhandahållande av slutpunkter och proaktiv prestationshantering. Vår trådlösa LAN-design och distributionskapacitet stöds väl med en global förmåga att tillhandahålla tjänster på plats för installation och underhåll av infrastrukturen.

Brandväggstjänst

Vi erbjuder administration, övervakning och underhåll av brandväggsinfrastruktur, vilket frigör våra kunder från policyhantering, uppgraderingar och patchdistribution. På Soldigit erbjuder vi säkerhetshändelser dygnet runt och övervakning av enhetens hälsa, hantering av uppgraderingar, ändringar och korrigeringar, policyrevision och intelligensförbättrat hotskydd för att skydda din miljö.

Fibertjänst

Vi erbjuder även fibertjänst för höghastighetsinternet. Du kan uppleva oavbrutet onlinearbete med hjälp av våra Fiber-tjänster. Från installation till underhåll har Soldigit täckt dig för alla dina Fibers servicebehov.