Kameraovervakning Sverige

Experter på Kameraövervakning

Soldigit erbjuder skräddarsydda kameraövervakningslösningar som tillgodoser dina specifika krav. Våra system är integrerade med artificiell intelligens och du kan förvänta dig pålitliga lösningar för din organisation in Sverige.

Oavsett om du letar efter ett enkelt kameraövervakningssystem eller ett med specifika krav, har Soldigit täckt.
Vi installerar inte bara de nya kameraövervakningssystemen utan vi kan också uppgradera de befintliga. Om du redan har ett gammalt kameraövervakningssystem installerat med en koaxial anslutning kan vi uppgradera det till CAT-7  inkl. Upp till 10 GB / sek. Detta skulle hjälpa dig att spara tid och även pengar.

Soldigit erbjuder det bredaste urvalet av IP-kameror som är speciellt utformade för säkerhetsövervakning. Dessa system är tillämpliga i kommersiella och industriella miljöer. Avancerade kameror som fungerar i alla miljöer och under alla ljusförhållanden är vår specialitet.

Dessa tjänster kan vi erbjuda er

IP-kameralösning

Soldigit kan hjälpa dig med IP-kameralösning eller CCTV-övervakningskamerasystem. Vårt team av experter kan hjälpa dig att integrera dessa system. IP-kameralösningen kan hjälpa dig att skydda dina lokaler. Dessa system innehåller också videoinspelning så att du kan kontrollera tidigare händelser när det passar dig. Du kan kontrollera med vårt adroit-team för den perfekta IP-kameralösningen som passar bäst för dina lokaler.

IP-kameralösning med Covid-19 sensor

Soldigit jobbar idag med världens ledande leverantör Hikvision, Axis, Bosch m.m. Ni kan spara mycket kostnader och minimera trängsel i era lokal med får ut varning till era gäster och chefer. Systemet byggs på också få ut varning via IP-högtalare till 4 olika språk. Hör av dig till oss så vi kan berätta mer.

Kameraintegration med kassasystemslösningar

Ibland kanske du vill ha ditt kassaregister alltid under kontinuerlig övervakning. Soldigit kan hjälpa dig med installationen av kameror som gör jobbet. Vi erbjuder en omfattande lösning för kassaskyddssäkerhet in Stockholm, Sverige.

Kundens kalkylator med ett övervakningssystem

Om du letar efter en tjänst som passar kundens kalkylator med övervakningssystem är Soldigit en perfekt lösning för denna anläggning. Vi kan erbjuda en heltäckande lösning som uppfyller dina specifika krav. Kundens kalkylator med ett övervakningssystem kan hjälpa dig att spara pengar om du använder samma kamera. Vi kan också hjälpa dig att skicka live-rapporter via e-post eller andra metoder.

Säkerhetskopiera till molncenter eller lokalt datacenter

Soldigit kan också säkerhetskopiera till ett molncenter eller ett lokalt datacenter. När ditt övervakningssystem är på plats kommer du att kräva att dina data lagras på en avlägsen plats. Om någon olycka inträffar och till och med dina säkerhetssystem tempereras med eller blir stulna kan du fortfarande kontrollera övervakningsinspelningen från reservdatacentret. Vi följer GDPR-lagstiftning och europeiska standarder.

Kameraövervakning av fastigheter och parkering

Olyckor kan inträffa även utanför din egendom eller lokaler. För detta behöver du ett komplett övervakningssystem som täcker insidan och utsidan som parkeringsplatser. Soldigit kan ta hand om detta genom att installera de mest effektiva och uppgraderade systemen där det behövs. Kom bara i kontakt med våra experter för att få hjälp!

Övervakning i butik

Du kan inte hålla en fysisk kontroll i alla delar av dina lokaler med blotta ögon. Ett övervakningssystem för artificiell intelligens är vad du behöver för att hålla koll på allt som händer i din butik. Vi kan också hjälpa dig med att få flödet direkt till rätt avdelning eller byråer. Dra nytta av det övervakningssystem i butiken som Soldigit erbjuder för fullständig övervakning.

Logistiskt

Logistik är en annan avdelning där en konsekvent kontroll krävs. Du måste övervaka alla aktiviteter för vilka Soldigit kan installera ett skräddarsytt logistiskt övervakningssystem så att du kan hålla koll på alla aktiviteter. Soldigit-teamet utmärker sig också i att tillhandahålla integrationer med IP-högtalarsystemvarningar vid intrång genom att utlösa belysningslarm. Våra experter kommer att kunna förklara i detalj när du kommer i kontakt.

Följande är fördelarna med kameraövervakningssystem i din organisation:

Det minskar risken för förlust eller stöld.
Dina viktiga dokument är alltid under övervakning och hjälper dig att hålla dem säkra hela tiden.
Du får också den extra fördelen att tillhandahålla anställdas säkerhet inom din organisation.
Med korrekta övervakningssystem för säkerhetskameror får du detaljerad synlighet överallt i dina lokaler.
Det hjälper dig också att arbeta bekymmersfritt.
Vi kan också ansluta dina avancerade system till en tredje part om du behöver. Vi arbetar med ett antal partners för att kunna erbjuda heltäckande lösningar. Kom bara i kontakt med våra experter.