Kassasystem

kassasystem

Det är viktigt för varje företag att ha ett ordnat kassasystem. Även om inte många skulle ha teknisk expertis för att göra det själva kan Soldigit erbjuda dig rätt lösning för att integrera kassasystemet i Sverige.

Nu kan du effektivisera inköp av butiker och restauranger för alla dina anställda och till och med kunder.även Soldigit agerar är en oberoende partner med de ledande leverantörerna av kassaregister på den svenska marknaden oavsett. Vi kan hjälpa dig att hitta det lämpligaste kassasystemet för ditt företag och också hjälpa dig att eliminera onödiga merkostnader. Var säker Soldigit fokuserar på att ge ditt företag maximal nytta till de mest genomförbara kostnaderna.

Tjänster som vi kan erbjuda

Kassasystem som en tjänst eller hårdvara

Komponenterna som krävs för ett effektivt kassasystem är – hårdvara också programvara. Om du letar efter ett omfattande system kan du nå oss och vi kommer att utforma en ordentlig plan för din organisation. Vi hjälper våra kunder att få kassasystemets hårdvara och mjukvaran.

Plug & Play-lösning

För dina detaljhandelstransaktioner är det lämpligt att välja en plug and play-lösning. Soldigit experterar sig på att få det bästa plug and play-alternativet för ditt företag. Plug därtill kommer Play är en praktisk och effektiv lösning för företag som kräver bärbarhet och komfort. Prata med våra experter på Soldigit för att få mer information.

IOS, Android eller PC-lösning

Den moderna marknaden har gjort alla mycket bekväma med teknik och efterfrågan på system som passar alla områden har ökat.
Oavsett om du letar efter ett kassasystem för Android, iOS eller PC kan vi hjälpa dig. Kom bara i kontakt med någon av våra experter och få en snabb lösning för din systemintegration.

Betalningslösningar fristående eller integrerade med kontantlösning

Digital betalning har tagit över den moderna marknaden och minskat efterfrågan på kontantalternativ. i stället för Det är dock viktigt att du har tillgång till båda.
Soldigit kan hjälpa dig med betalningslösningar som är fristående eller till och med de som kan integreras med kontantlösningar.

Självbetjäningsmaskiner

Om du planerar att helt automatisera ditt kassasystem med självbetjäningsmaskiner har Soldigit fått dig också där!
Vi kan hjälpa dig med integrering av självbetjäningsmaskiner som matchar dina affärsbehov och är det mest genomförbara alternativet för dig. Prata med oss för att veta mer!

Vad är ett kassasystem?

Den allmänna uppfattningen är att ett kassasystem är en mer avancerad lösning baserad på en mjukvara. Detta är i jämförelse med ett kassaregister som är mer av en maskin med fysiska knappar och begränsad funktionalitet.

Ett kassasystem består av en mjukvara (datorprogram/app) som installeras på en dator med touchskärm, kallas ofta kassadator. Kassasystemet kan i vissa fall installeras på en surfplatta och definieras då som ett mobilt kassasystem. Kassasystem kan också benämnas som restaurangsystem av vissa krögare.

Till själva kassadatorn kopplas kompletterande hårdvara för bli ett komplett system, detta brukar oftast vara:

  • Kvittoskrivare
  • Kassalåda
  • Kontrollbox, lagkrav från Skatteverket
  • Handscanner, vid behov av att kunna scanna streckkoder
  • Kortterminal, för betalningar med betalkort

Ovan hårdvara i kombination med kassadatorn och mjukvaran är vad som definieras som ett kassasystem. Många kassasystem kan se likadana ut, men det som främst avgör är vilken mjukvara som är installerad, den sköter all funktionalitet.

kassasystem