Kassasystem Sverige

E-handel affärs kassasystem

Det är viktigt för varje företag att ha ett ordnat kassasystem. Även om inte många skulle ha teknisk expertis för att göra det själva kan Soldigit erbjuda dig rätt lösning för att integrera kassasystemet i Sverige.

Nu kan du effektivisera inköp av butiker och restauranger för alla dina anställda och till och med kunder. Soldigit agerar är en oberoende partner med de ledande leverantörerna av kassaregister på den svenska marknaden. Vi kan hjälpa dig att hitta det lämpligaste kassasystemet för ditt företag och också hjälpa dig att eliminera onödiga merkostnader. Var säker Soldigit fokuserar på att ge ditt företag maximal nytta till de mest genomförbara kostnaderna.

Tjänster som vi kan erbjuda

Kassasystem som en tjänst eller hårdvara

Komponenterna som krävs för ett effektivt kassasystem är – hårdvara och programvara. Om du letar efter ett omfattande system kan du nå oss och vi kommer att utforma en ordentlig plan för din organisation. Vi hjälper våra kunder att få kassasystemets hårdvara och mjukvaran.

Plug & Play-lösning

För dina detaljhandelstransaktioner är det lämpligt att välja en plug and play-lösning. Soldigit experterar sig på att få det bästa plug and play-alternativet för ditt företag. Plug & Play är en praktisk och effektiv lösning för företag som kräver bärbarhet och komfort. Prata med våra experter på Soldigit för att få mer information.

IOS, Android eller PC-lösning

Den moderna marknaden har gjort alla mycket bekväma med teknik och efterfrågan på system som passar alla områden har ökat.
Oavsett om du letar efter ett kassasystem för Android, iOS eller PC kan vi hjälpa dig. Kom bara i kontakt med någon av våra experter och få en snabb lösning för din systemintegration.

Betalningslösningar fristående eller integrerade med kontantlösning

Digital betalning har tagit över den moderna marknaden och minskat efterfrågan på kontantalternativ. Det är dock viktigt att du har tillgång till båda.
Soldigit kan hjälpa dig med betalningslösningar som är fristående eller till och med de som kan integreras med kontantlösningar.

Självbetjäningsmaskiner

Om du planerar att helt automatisera ditt kassasystem med självbetjäningsmaskiner har Soldigit fått dig också där!
Vi kan hjälpa dig med integrering av självbetjäningsmaskiner som matchar dina affärsbehov och är det mest genomförbara alternativet för dig. Prata med oss för att veta mer!