Om oss

Soldigit har förmåga att tillhandahålla IT-lösningar över hela Sverige. Soldigit grundades 2017 och har expertis i att hjälpa stora organisationer och även små företag genom att skapa och underhålla ett effektivt IT-system.
Våra tjänster omfattar underhåll av servrar, ger bra IT-struktur, datacenter, kassasystem, utveckling av e-handelssystem, digital skyltning och kameraövervakning.
I denna moderna tekniska era är det absolut nödvändigt att ha ett robust IT-system som underlättar tillväxt. Vi förstår att inte alla organisationer har den kompetens som krävs och så Soldigit är här för att ta hand om alla dina IT-relaterade krav.
Oavsett om du letar efter någon som kan tillhandahålla en skräddarsydd IT-lösning eller ta hand om dina befintliga IT-system kan du alltid räkna med Soldigit. Vi är bara ett telefonsamtal bort!
Från små problem till större är vårt team till din tjänst 24 x 7. Vi ser till att dina system fungerar smidigt och perfekt.
Oklanderlig kundservice och omedelbar uppmärksamhet på problem är vår specialitet. Vår robusta kundbas i Sverige kan garantera vårt åtagande att tillhandahålla snabba och effektiva lösningar.
Soldigits vision är att lösa kundens IT-relaterade problem genom att tillhandahålla felfria IT-lösningar